Klage over p-afgift

Log ind med NemID

Parkering Gentofte er som myndighed pålagt en opgave, der går ud på at kontrollere, om køretøjer er standset eller parkeret efter de gældende regler. En parkeringsafgift pålægges, når det konstateres, at en bil holder i strid med parkeringsreglerne på stedet.

Klager over parkeringsafgifter afgøres ud fra, om de gældende regler er overtrådt.

En parkeringsafgift kan ikke annulleres, fordi man evt. har overset skiltningen eller handlet i god tro.

Log ind med NemID og få overført dine oplysninger til selvbetjeningsforløbet. Når du logger ind med NemID, får du samtidig mulighed for at gemme forløbet undervejs og genoptage det på et senere tidspunkt.

Når du forsætter, accepterer du Regler og vilkår for anvendelsen af dette selvbetjeningsforløb.

Login uden NemID

Log ind uden brug af NemID og underskriv manuelt. Du underskriver manuelt ved at skrive dit navn på skærmen med din finger (touch skærm) eller ved hjælp af din musemarkør.

Da der ikke kan foretages automatisk opslag ved log ind uden brug af NemID, skal du identificere dig ved at indtaste dine personlige oplysninger. Husk at tjekke at oplysningerne er korrekt angivet, da det ikke vil være muligt at gå tilbage og rette dem.

Når du forsætter, accepterer du Regler og vilkår for anvendelsen af dette selvbetjeningsforløb.

Dine oplysninger

Vær opmærksom på, at dine oplysninger gemmes på den pågældende computer. Hvis du sidder et offentligt sted frarådes det, at du vælger 'Gem mine oplysninger'. Du skal kun gemme dine oplysninger på din egen computer.